top of page
_DSC6966.jpg
_DSC6942.jpg

Over

2014

Van mij hobby mijn werk maken, dat is gelukt! Het begon met de opleiding 'Televisie- en mediaproducties' op Friese poort, waar we vooral de focus hadden op het filmen. Naast mijn filmopleiding had ik ook veel interesse in fotografie.

2018

In 2018 ben ik begonnen bij het communicatiebureau 'Opgevallen'. Bij dit bedrijf kon ik me verder ontwikkelen op het gebied van fotografie en film, en aangezien zij in een opstartfase zaten, hebben ze me veel vrijheid gegeven. De functie als cameraman, fotograaf en editor was breed, wat betekende dat ik ook regisseur was, geluidsman, me bezig hield met licht, en iedereen op de set aan moest sturen.

2021

Na 3,5 jaar in dienst te zijn geweest bij Opgevallen, heb ik de keuze gemaakt om voor mezelf te beginnen. Het leuke van het werk is dat er zoveel variatie in zit. Zo maak ik bruiloft films, maar doe ik ook bruiloft fotografie, bedrijfsfotografie, instructievideo's, productfoto's, interieurfotografie, en promotievideo's.

Sinds eind 2021 werk ik ook regelmatig voor Omrop Fryslân, waarbij ik met verslaggevers het nieuws voor Fryslân Hjoed in beeld breng.

Negen van de tien mensen vinden het spannend om te worden gefotografeerd. Maar ik probeer de drempel zo laag mogelijk te leggen, zodat iedereen relaxed voor de camera staat.

bottom of page