top of page

PORTFOLIO VIDEO

B&B De Olde Signorie

Schildersbedrijf 'MSF' werkte aan een project waarbij ze deze B&B van nieuwe kleuren moest voorzien. Voor promotiedoeleinden is deze video gemaakt, die het project van begin tot de oplevering laat zien.

Opdrachtgever: Opgevallen

Friese Milieu Federatie

Een lagere energierekening? Dat is heel makkelijk! De Friese Milieu Federatie wil met Sa maklik! bereiken dat mensen positief gaan denken over energiebesparing en ook daadwerkelijk tot actie overgaan. Bekijk meer van deze campagne op deze website.

Bruiloft video

Stap je in het huwelijksbootje? Of ken je mensen die dit gaan doen? Dan zijn foto's van deze onvergetelijke dag onmisbaar, maar een video brengt je dag nog beter in beeld!

Baljee Weekendschool

In het weekend naar school? Niet zo'n gek idee als je ziet wat weekendschool Baljée organiseert. Leerlingen ontdekken hun toekomst door met de weekendschool naar bedrijven te gaan en daar gastlessen krijgen.

Noardlike Fryske Wâlden

Dat Friesland mooie natuur heeft, is algemeen bekend. Maar die natuur moet ook worden onderhouden. De Noardlike Fryske Wâlden wil daar aandacht voor vragen door middel van deze promotiefilm.

Autobedrijf 'van schaik'

Wie aan de Aston Martin denkt, denkt aan James Bond. Voor autobedrijf 'van Schaik' namen we een verkoopvideo op in James Bond stijl.

Leeuwarden promotie

Eigen werk, waar de stad centraal staat. De video is door veel promotiepagina's van Leeuwarden opgepakt, en meer dan 25.000 keer bekeken op Facebook.

Veiligheidsregio Fryslân

Waarom is het zo belangrijk om in deze tijd ons aan de coronamaatregelen te houden? Zorgwerknemers vertellen hun verhaal, hoe zij de corona meemaken. Een project van 12 video's.

Tuinadviesbureau Michel van Kammen

Michel van Kammen neemt je mee in de wellness garden die hij en zijn team hebben ontworpen en aangelegd.

Griekenland

Op vakantie kan de drone niet achterblijven. Geniet van Lefkas.

bottom of page